De massage kamers

Bij massagesalon Center42 hebben wij de beschikking over verschillende kamers. Deze sfeervolle kamers zijn bedoeld om uw optimaal van uw erotische massage te laten genieten. De masseuses masseren over het algemeen op massagetafels maar wij hebben een massagebed . Dit massagebed staat in de groene kamer en is uitermate geschikt voor een heerlijke erotische Lingam massage.

Lijkt het je iets? Bel dan snel voor een afspraak!

De Terras kamer

Deze sfeervolle kamer nodigt uit om met volle teugen van uw erotische massage te genieten. De luxe badkamer grenst aan het terras en u kunt gebruik maken van een heerlijke douche en toilet. Sfeervolle verlichting en tantrische muziek verleiden u naar een massageavontuur waar u nog lang van zult nagenieten.

De Rode kamer

Onze kleinste maar sfeervolle kamer. Zinnenprikkelende geuren, kaarslicht en aangepaste muziek muziek. De aangrenzende moderne douche geeft alle luxe en comfort die u verwacht.

De Groene kamer

Deze sfeervolle kamer nodigt uit om met volle teugen van uw erotische massage te genieten. De douche is in dit geval op de kamer aanwezig. Dit maakt de kamer uitermate geschikt voor een lingammassage. Ook is dit de enige kamer met een massagebed ipv een massagetafel. Sfeervolle verlichting en tantrische muziek verleiden u naar een massageavontuur waar u nog lang van zult nagenieten.

De VIP kamer

Onze Vip kamer straalt een gezellige en luxe sfeer uit. Het heerlijke bubbelbad staat in het midden van de ruimte. Nadat u van de erotische massage genoten heeft stapt u in ons bad en kan de masseuse u eventueel nog na laten genieten van een heerlijke hoofd en schouder massage of een voetmassage.