massages bij Massagesalon Center42

Heeft u altijd al eens willen weten hoe ontspannend en heerlijk een erotische massage is. Bij massagesalon Center42 wordt u liefdevol en met echte aandacht gemasseerd door onze prachtige dames. U voelt alle spanningen en stress uit uw lichaam glijden. Onze erotische masseuses masseren vol overgave en passie.

De massages hebben een prikkelende, sensuele en erotische werking die mede wordt gecreëerd door het masseren van uw erogene zones. Tijdens deze erotische massages is het doel om een optimale ontspanning en sensuele opwinding te creëren. Onze charmante masseuses brengen u naar een erotisch hoogtepunt.

Relax massage

Bij de relax massage neemt de erotische masseuse u mee naar een van de kamers met een massagetafel. De massage bestaat uit een algehele lichaam massage met de handen.U maakt kennis met  ritmische strelingen en geraffineerde massagetechnieken. Deze erotische massage eindigt met een handmatig hoogtepunt. U mag de erotische masseuse bij deze massage verder niet aanraken.

Body to body massage

De body to body massage start met een heerlijke sensuele lichaam massage. Een erotische ontdekkingsreis over uw lichaam. De erotische masseuse let goed op uw reacties en met heerlijke erotische strelingen brengt de masseuse u in een ontspannende sfeer met zinderende erotiek. Daarna glijd ze met haar naakte geoliede lichaam over uw naakte lichaam. Sensueel ritmisch en ongelooflijk kundig gebruikt de erotische masseuse haar naakte lichaam om u met volle teugen te laten genieten. De erotische masseuse sluit de massage af met een heerlijk happy end waarbij u mag ejaculeren. De erotische masseuse gebruikt haar gehele lichaam bij de body to body massage. Een ultiem genot voor iedereen.

 

Double pleasure massage

Een heerlijke body to body massage met een extra. Veel mannen zijn niet op de hoogte dat mannen die af en toe een prostaatmassage laten doen minder kans hebben op prostaat problemen. Ook weten veel mannen niet dat als ze deze handeling ondergaan een inner-ejaculatie mee kunnen maken. Deze massage is niet voor iedereen maar het proberen waard.

De erotische masseuse neemt u mee naar een sfeervolle kamer. Na een sensuele erotische lichaamsmassage afgewisseld met een erotische body to body massage gaat de erotische masseuse op zoek naar uw prostaat. Deze zal zowel van de binnen als de buitenkant gestimuleerd worden. Een ongekend genot en een unieke ervaring zal zich van u meester maken.

 

Vip massage

Een sfeervolle kamer met bad. Kaarsjes, sfeervolle muziek, gedempt licht en een heerlijke geur omringen u, om in de juiste stemming te komen. De erotische masseuse verwend u met een heerlijke erotische lichaam massage. Haar gouden handen kneden en strelen elk gevoelig plekje van uw lichaam. Langzaam maar zeker gaat de erotische masseuse over in een sensuele body to body massage. De erotische masseuse laat u kronkelen van genot. Haar borsten en Billen masseren uw lichaam en voeren u naar een heerlijke erotische ontlading. Nadat werkelijk alle spanning van u afgegleden is , staat er een heerlijk bad met kruiden tinctuur voor u klaar. Deze ultieme vorm van erotisch genot word begeleid met een heerlijk glaasje bubbels. De erotische masseuse masseert naar wens uw schouders nek of voeten in bad.

 

 

 

 

Sweet surrender massage

Deze massage is een soft sm massage. Erotisch ondeugend spannend omdat u nooit weet hoe het spel van de erotische meesteres zal verlopen. Vastbinden onderdanig zijn en meegaan in het spel van de meesteres...Deze massage is voor iedereen die de wereld van sm nog niet kent en er toch eens kennis mee wil maken. Het is aan te raden om op voorhand met de erotische meesteres te bespreken wat uw wensen zijn en hoe ver ze mag gaan.

 

 

Duo Massage

Een fantasie van veel mannen. Twee erotische masseuses die je verwennen met een fantastische erotische massage. Natuurlijk zijn de masseuses op elkaar ingespeeld en wisselen plagerige handen zich af om al jou erogene zones te ontdekken. Twee geoliede lijven glijden met souplesse over jou naakte lichaam. Borsten en billen masseren jou lichaam en elkaar. U komt ogen te kort om al het schoons te aanschouwen. Vier handen en twee naakte lichamen die alleen maar willen dat u geniet. Het hoogtepunt bij deze massage is zondemeer speciaal te noemen. Erotiek Genot met een hoofdletter.

Lingam Massage

Deze tantrische massage is heel speciaal. De erotische masseuse neemt u mee onder de douche. Een staande body to body onder de douche laat al uw zorgen en spanningen wegvagen. Daarna neemt de erotische masseuse u mee naar een sfeervolle kamer. Een samenspel van erotiek omringt u. De erotische masseuse begint langzaam en zachtjes uw benen,rug,dijen,borst en tepels te masseren zonder olie. Tantrische strelingen verwennen uw lichaam. Wanneer u totaal ontspannen bent richt deze massage zich alleen nog maar op uw erogene zone.Er is extra aandacht voor de lingam, al uw erogene zones om en nabij uw schaambeen, penis testikels en perineum worden met zachte ritmische hand gestreeld en gemasseerd. De massage bouwt zich langzaam op en de masseuse concentreert zich meer en meer op de erogene zones en uw penis. Het doel van deze lingam massage is om u door ritmische strelingen en sublieme sensuele massagetechnieken naar een sensationele ejaculatie te verleiden.

Deze massage heeft zijn tijd en rust nodig vandaar dat wij deze enkel aanbieden voor een uur of langer.

Tantra Massage

De tantra massage start met samen douchen met een van onze prachtige masseuses. Een tantra massage is een heel plagerige massage waarbij de dame u steeds maar weer opnieuw naar een ( bijna ) hoogtepunt zal brengen. De massage is compleet gericht op uw erogene zones...dijbenen, billen , perineum, teelballen, penis... Met ritmische strelingen en geraffineerde massagetechnieken zorgt de masseuse er voor dat u tijdens deze zinnenprikkelende massage verschillende keren naar een hoogtepunt word gebracht en daarna weer heerlijk kunt ontspannen omdat het net niet gelukt is....steeds weer opnieuw masseert de dame u tot op het randje van erotische waanzin... Uiteindelijk mag u ejaculeren...

 

Blind date massage

Vind u het moeilijk om te kiezen tussen onze charmante masseuses dan is deze erotische massage misschien iets voor u. De gastvrouw brengt u naar de kamer waar u ruimschoots de gelegenheid krijgt om een heerlijke verfrissende douche te nemen. Als u terugkomt in de sfeervolle kamer ligt er voor u een blinddoek klaar. U gaat lekker liggen en dan moet u maar afwachten wat er allemaal gaat gebeuren...De erotische masseuse die u dus niet ziet gaat u verwennen met een heerlijke uitgebreide erotische lichaam massage en een zeer sensuele body to body massage. Doordat uw ogen verblind zijn draaien al uw andere zintuigen overuren en zult u deze erotische massage op een heel andere manier ervaren. Het is aan u zelf of u de blinddoek de gehele massage op houd of dat u hem halverwege af doet.

 

 

Lapdance massage

Onder het genot van een glaasje bubbels maakt u kennis met een van onze erotische masseuses. Na een verkwikkende douche laat de dame u kennis maken met een heerlijke sensuele erotische body to body massage. Daarna nodigt zij u uit om plaats te nemen in een zetel en zal de masseuse u op zeer erotische wijze verwennen met een Lapdance. Een erotische ervaring met zeer spannende details.