Over ons

In ons Limburgse Hasselt word u welkom geheten door charmante dames die vol passie en hartstocht hun vak uitoefenen. Jarenlange ervaring gecombineerd met jong en fris enthousiasme maakt ons tot een sterk team van professionele gepassioneerde masseuses. Massagetechnieken uit alle windstreken van de wereld worden bij ons gecombineerd met erotiek  passie en aandacht voor wat u lichaam vraagt. 

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke ontspanning massage, een beauty behandeling, ontharing en erotische massage.

Wij hebben ons prachtig herenhuis volledig omgebouwd om zoveel mogelijk te voldoen aan uw wensen maar zijn de karakteristieke omgeving, bourgondische sfeer en huiselijke gastvrijheid niet uit het oog verloren.

 Bij aankomst word u ontvangen in de gezellige ontvangstruimte. Na uitleg van de diverse massages door onze charmante gastvrouw worden de masseuses aan u voorgesteld. Zou er een masseuse voor u bij zijn kunt u genieten van een heerlijke spannende massage in een van onze  zes massageruimten.  Deze stralen allen een eigen atmosfeer uit. Gedempt licht, een zinnenprikkelende geur, kaarslicht en sfeervolle achtergrond muziek omhullen u bij binnenkomst. De eerste spanningen vallen van uw schouders….

Discretie staat bij onze salon hoog in het vaandel. U kunt u auto parkeren achter het pand op onze prive-parking .